Testimonial

Testimonials van klanten versterken de geloofwaardigheid van je bedrijf. Wanneer een klant een positieve tekst over je schrijft maakt dat je dienst of product al geloofwaardiger, maar… tegenwoordig staat men daar steeds kritischer tegenover. Dé manier van nu is om geen tekst maar een video testimonial te maken! Hierin laat je één of meerdere klanten interviewen en beantwoorden zij vragen over jouw dienst of product. Zo zien je andere (potentiële) klanten echte emoties en de eerlijkheid van de geïnterviewden. Een testimonial-pagina is een waardevolle toevoeging aan je website!

Testimonials van hoogstaande kwaliteit

In overleg met jou bepalen we welke vragen aan je klant worden gesteld. We kunnen hiervoor een journalist of regisseur inzetten maar je kunt de vragen ook zelf aan je klant voorleggen. Met één of meerdere camera’s leggen we de antwoorden vast en verwerken die tot een vlotte, dynamische montage. Eventueel kunnen we hier nog beelden aan toevoegen van het betreffende product of de dienst die je klant heeft afgenomen. Op die manier wordt je testimonial niet alleen geloofwaardig maar ook informatief, en bovenal heel leuk om naar te kijken.

Onze specialisten in Testimonial video

Pepeyn

20 jaar geleden al maakte hij de switch... Na een carrière als fotograaf, waaronder 10 jaar bij Bart Nijs Fotografie, verlegde Pepeyn zijn werkterrein naar film- en videoproductie. Naast zijn werk als creative director neemt Pepeyn nog geregeld zelf de filmcamera’s ter hand. Zijn betrokkenheid van concept tot eindmontage staat garant voor fraaie en doordachte producties.  
Bekijk ons hele team

Gerelateerde berichten

De volgende klanten zijn u al voor gegaan