Commercial

Een commercial is een belangrijk onderdeel van het kenbaar maken van je bedrijf, een nieuw product of een nieuwe actie. Studio 38°Celsius staat voor visuele communicatie waar de kijker warm voor loopt. Dit geldt niet alleen voor broadcasting maar ook voor narrowcasting én webtoepassingen.

Een commercial is méér dan een bedrijfsfilm

Een commercial is anders dan een bedrijfsfilm. In een bedrijfsfilm vertel je wie je bent en wat je doet, kortom je informeert de kijker. Een commercial heeft in de meeste gevallen overtuigen als doel. Het unieke van je bedrijf of product komt extra naar voren in een commercial en overtuigt potentiële klanten om jouw product of dienst af te nemen.

De nieuwste technieken voor een unieke commercial

Wij investeren continue in nieuwe technologie. Hierdoor zijn we niet alleen in staat om de prachtigste beelden te genereren, we kunnen dit ook sneller en meer kostenbewust doen. Met geavanceerde stabilisatiesystemen maken we vloeiende beelden, 5 mm boven de grond of op 400 meter hoogte. Ook op het gebied van audio-opname, filmlicht en editing lopen we voorop.

Ook een commercial die jouw klanten aanzet tot actie? Een commercial waar jouw klanten het warm van krijgen? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Onze specialisten in Commercial video

Pepeyn

20 jaar geleden al maakte hij de switch... Na een carrière als fotograaf, waaronder 10 jaar bij Bart Nijs Fotografie, verlegde Pepeyn zijn werkterrein naar film- en videoproductie. Naast zijn werk als creative director neemt Pepeyn nog geregeld zelf de filmcamera’s ter hand. Zijn betrokkenheid van concept tot eindmontage staat garant voor fraaie en doordachte producties.  
Bekijk ons hele team

Gerelateerde berichten

De volgende klanten zijn u al voor gegaan

  • PG Kuijpers
  • KRO-NRCV
  • Randstad
  • NEC
  • Stichting Ontwikkelcentrum
  • Tons Belze