Bedrijfsvideo

In één minuut vertellen wat je doet, hoe je dat doet én wat jouw bedrijf zo bijzonder maakt? Dat kan met een bedrijfsfilm. Wij staan voor visuele communicatie waar je warm van wordt, bedrijfsfilms waar je warm van wordt om precies te zijn. Een bedrijfsfilm biedt de mogelijkheid om je klanten te imponeren , enthousiast te maken en héél véél informatie te verschaffen in slechts een (paar) minu(u)t(en).

Bedrijfsvideo’s waar je U tegen zegt

Noem het een bedrijfsfilm, bedrijfsvideo of corporate film…. Waar het om draait is een unieke promotie van jouw dienst of product. Bij Studio 38° doen we dat al 20 jaar voor heel veel verschillende bedrijven, vrijwel in elke denkbare sector. We duiken met jou je bedrijf in, op zoek naar de kern, de meerwaarde, de uniciteit…

Vanuit daar ontwikkelen we een ijzersterk concept en scenario. Uiteraard betrekken we je zoveel mogelijk bij de totstandkoming hiervan. Als iedereen 100% achter het plan staat gaan we aan de slag. Onze traffic-afdeling regelt afspraken, locaties, eventuele figuranten en alles wat verder nodig is voor de opnames. Die opnames maken we met state-of-the-art equipment en het zal je misschien verbazen om te zien wat er tegenwoordig allemaal mogelijk is. Hierna volgt het post-production proces. Dit houdt in dat we beeld geluid, eventuele animaties, muziek en graphics gaan combineren tot een fraai geheel. Wij zijn pas tevreden als jij met kippenvel of op z’n minst met natte ogen het eindresultaat bekijkt.

Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden!

Onze specialisten in Bedrijfsvideo video

Pepeyn

20 jaar geleden al maakte hij de switch... Na een carrière als fotograaf, waaronder 10 jaar bij Bart Nijs Fotografie, verlegde Pepeyn zijn werkterrein naar film- en videoproductie. Naast zijn werk als creative director neemt Pepeyn nog geregeld zelf de filmcamera’s ter hand. Zijn betrokkenheid van concept tot eindmontage staat garant voor fraaie en doordachte producties.  
Bekijk ons hele team

Gerelateerde berichten

De volgende klanten zijn u al voor gegaan

  • Stichting Ontwikkelcentrum
  • KRO-NRCV
  • PG Kuijpers
  • Randstad