Een film laten maken?

Van fotoreportage tot een bedrijfsfilm, Studio 38°Celsius maakt visuele communicatie waar je warm van wordt, visuele communicatie die raakt. Informeren? Amuseren? Een verhaal vertellen? Overhalen? Het kan met een film! Een film geeft kracht aan een boodschap en biedt de mogelijkheid om héél véél informatie over te brengen in een paar minuten.

Film: één krachtige manier van communiceren

Een van de voordelen van een film zit in de kracht van de boodschap. Een film trekt meer aandacht dan één beeld omdat beeld en geluid gecombineerd worden. Bovendien vormt een film vaak een interessant alternatief voor lange hoeveelheden tekst. In plaatst van te lezen hoeft iemand alleen maar achterover te leunen terwijl hem het verhaal verteld wordt. Zo maak je het je klant gemakkelijk en blijft de boodschap langer hangen! Maar hoe formuleer je zo’n boodschap? Geen zorgen, dat doen we samen. Veel klanten hebben vaak al een idee of een concept waarmee ze naar ons komen, samen maken we er dan een film van waar je het aangenaam warm van krijgt.

Hoe maak je een filmproductie?

Goede vraag! Wij zijn van mening dat de kracht van een film zit in de combinatie van een sterk concept en een hoogwaardige productie. Een film van lage kwaliteit over een bedrijf impliceert immers niet dat het bedrijf de allerbeste kwaliteit levert, ook al is het concept nog zo leuk. Een goede film ontwikkel je samen. Vaak komt een klant met een idee en de informatie die overgedragen moet worden. Samen werken we het idee uit, verwerken we alle informatie tot één verhaal en maken we er een spectaculaire filmproductie van.

Soorten films

Bij Studio 38°Celsius zijn we niet vies van een uitdaging en dat doen we met succes. Voor alle soorten visuele communicatie kunt u bij ons terecht: