Typisch Studio38C

Mooi is niet altijd goed

Wij stellen veel vragen, maar de belangrijkste vraag is: Wat wil je als opdrachtgever bereiken met het beeld en wat moet het beeld doen met de kijker? Samen kiezen we de beeldtechniek met het beste effect: foto, film, animatie of stop motion. Beelden voor de hogere productsegmenten krijgen vaak een luxe uitstraling, goedkope producten vragen in veel gevallen om een simpele, gestripte look en daartussen zit een grote schakering aan combinaties. Om het doel te bereiken hoeft het beeld niet altijd esthetisch mooi te zijn. Juist niet. Met zorg en intuïtie maken we effectief beeld, afgestemd op doel, doelgroep en zijn belevingswereld.

Food, veterinair en agri business – nationaal en internationaal

Studio 38°C werkt voor bedrijven en multinationals in food, agri business, veterinaire farmaceutische industrie en cosmeticahuizen. Samen met de klant ontwikkelen we unieke beeldconcepten of we werken de ideeën en concepten van reclamebureaus uit. Portret– en productfotografie; van A-merk tot eenvoudig product en alles daar tussenin.

Direct contact met de specialist

Op locatie in Nederland en daarbuiten zijn we op ons best in de georganiseerde hectiek van foto- en filmshoots. We doen locatiescouting, vinden het juiste gezicht in ons bestand met 600 modellen, verzorgen visagie en styling en alles wat er verder bij film en foto komt kijken. Bij Studio 38°C sta je in rechtstreeks contact met de specialist achter de camera. Dat is mogelijk omdat onze afdeling Traffic hem én jou als opdrachtgever compleet ontzorgt.

Unieke daglichtstudio

Onze daglichtstudio voor film en foto is zo gebouwd dat we het door de oude meesters zo geliefde noorderlicht kunnen gebruiken. Het complete dak en drie zijden worden traploos geopend voor food– , product– en portretfotografie. In deze studio en in onze klassieke studio voorzien van alle lichtbronnen, van puntlicht tot para, verzorgen we ook shoots met dieren in opdracht van bedrijven in de agri business en de veterinaire wereld.

LAB 38°C, trends en ontwikkelingen

Technieken veranderen met de dag. Bij Studio 38°C houden we elkaar scherp met onderlinge presentaties. Na het snel oppikken van toen nog nieuwe technieken als augmented reality, stop motion en cinema graphs – intussen vertrouwd – gaan we door met uitproberen. Dat experimenteren doen we nu in LAB 38°C. En ook daar worden we warm van.