Teijin Amarid – Twaron®

Klant: Teijin Aramid

Studio 38°c is trots om beeldpartner te zijn van Teijin Aramid. De beeldopdrachten zijn divers: productfotografie in de studio, locatiefotografie, reportages, portretten, film, etc. We kunnen bij Teijin Aramid al onze expertise tot uiting laten komen. Onlangs hebben we een shoot op een buitenlocatie gedaan waarbij de hoofdrol was weggelegd voor autobanden.

Onze klant Teijin Aramid is wereldleider in aramide. Daar waar sterkte, duurzaamheid, veiligheid, warmtebestendigheid of een laag gewicht nodig is, is hun aramide vezel Twaron®, Teijinconex®, Technora® of ultrasterk polyethyleen (UHMW-PE) Endumax® aanwezig. De verwerking van Twaron® in autobanden zorgt voor lichtere en duurzamere banden. Ook behouden de banden de oorspronkelijke vorm na veelvuldig gebruik en zorgen lichtere banden uiteindelijk voor minder CO2 -uitstoot. Aan Studio 38°c de schone taak deze voordelen dynamisch in beeld te brengen.

De voordelen van banden met Twaron® aramide komen goed tot uiting bij een nat wegdek én bij het rijden op een zanderige weg. Onze opdracht was om deze situaties dynamisch in beeld te brengen. Voor het opspattende water hebben we niet gewacht op een regenachtige dag. Hoe we dit hebben opgelost blijft ons geheim, maar we zijn zeer tevreden met het resultaat. We hebben zowel stilstaande als bewegende beelden gemaakt, die allebei op de website van Teijin Aramid zijn gepubliceerd. Voor het beeld op een zanderige/stoffige ondergrond was de uitdaging om een locatie te scouten die internationaal en eigentijds oogt. Niet zo ver van onze studio hebben we een uitstekende locatie gevonden! Wij zijn tevreden met het resultaat en belangrijker: onze klant Teijin Aramid ook!