Fotoreportage

Een verhaal vertellen met beelden vraagt meer dan fotograferen alleen. Inlezen, inleven en daarna de ingeving. Kijken, maar vooral ook zien. Steeds op zoek naar verrassende perspectieven. Natuurlijk zijn goede contactuele eigenschappen hierbij van evident belang. Het contact tussen jou en onze fotografen wordt daarom als erg belangrijk beschouwd. Ook als je zelf niet eens op de foto’s staat. Onze fotografen willen jouw verhaal vertellen met foto’s. Jij bent daarom de belangrijkste schakel in het proces.

Het verhaal achter uw fotoreportage

Een fotoreportage vertelt een verhaal met beelden, niet zomaar een verhaal maar jouw verhaal. Onze fotografen zoeken naar een manier om jouw verhaal zo persoonlijk mogelijk te maken bij personen en bedrijven, met reportages die het effect genereren waarna jij zoekt. Onze missie is om het beeld voor zich te laten spreken.
Heb je iets te vertellen? De reportage fotografen van Studio 38°Celsius kunnen niet wachten om met je in contact te komen! Want wat is nu mooier dan een verhaal vertellen met beelden?

Onze specialisten in Fotoreportage fotografie

Jeroen

Jeroen is fotograaf en beeldbewerker en is gespecialiseerd in reportages. Zijn hart ligt dan ook buiten de studio. Geef hem een onderwerp met een boodschap en hij is in zijn element. Een fotografisch verslag maken van een willekeurige gebeurtenis grijpt hij met beide handen aan. Helemaal als hij de vrijheid krijgt er een eigen sfeer aan te mogen geven.
Bekijk ons hele team

Gerelateerde berichten

De volgende klanten zijn u al voor gegaan

  • Ministerie van defensie
  • Jan Linders
  • Driestroom
  • Hoogwegt