Portretfotografie

Portretfoto’s met status!

De CEO vastgelegd als visionair, als probleemoplosser of als bezorgde eigenaar? Echte portretfotografie vergt mensenkennis én inzicht. De mens afgebeeld in zijn kracht, zijn kwetsbaarheid, zijn schoonheid of zijn uniciteit. Onze fotografen maken prachtige zakelijke portretfoto’s, authentieke portretten, doordachte Linkedin portretten en redactionele portretten. Vaak hebben we voor VIP’s maar enkele minuten, dan komt het aan op die fractie van een seconde van de vakman. Hebben we meer tijd, dan maken we kunstwerkjes waarin we de mens achter het beeld ontdekken en vastleggen. Wij maken foto’s die meer dan duizend woorden spreken.

Een portretfoto in de studio of in de Rauwe natuur?

De portretfoto van een psycholoog vraagt een andere benadering dan een fotoportret van de minister of de modeontwerpster. Samen met u kiezen wij de beste locatie om uw verhaal tot uitdrukking te brengen. Eén worden met de natuur, een foto met een rauw randje in een fabriekshal of een professionele shoot? Neem gewoon even contact op voor meer informatie.

Onze specialisten in Portretfotografie fotografie

Thomas

"Ik houd van de oprechtheid van het beeld. De camera als hulpmiddel om communicatie tot stand te brengen." Thomas is nog relatief jong van jaren en op hoogte van alle moderne tools en trends, maar wel principieel waar het gaat om beeld. "Foto’s wil ik het liefst bij de opname zelf al zo dicht mogelijk als eindresultaat zien. Mijn ideale manier van werken is mee te denken aan het beeldconcept. Dat is vaak ook het moment waar nieuwe trends en beeldtechnieken om de hoek komen kijken. Dat motiveert en inspireert me."
Bekijk ons hele team

Gerelateerde berichten

De volgende klanten zijn u al voor gegaan

  • Rabobank
  • Ministerie van defensie
  • Facilicom
  • Driestroom
  • PG Kuijpers