Foodfotografie // MITRA magazine
Opdrachtgever: MITRA
Foodfotograaf: Thomas
Eindredactie: Ico van Rheenen
Vormgeving: Weij Reclamestudio
Styling: Tarcise Bökkerink
Foodstyling: Francis van Arkel
Wij zijn niet zomaar expert in verleidelijke beelden. Jarenlange ervaring, passie voor voedsel, de interesse in trends én het bouwen van een daglichtstudio naast onze bestaande studio, speciaal voor u en onze koks. Dit maakt ons onderscheidend en nét dat graadje beter.
Gezond, eerlijk en natuurlijk is de beleving die we steeds meer zoeken in ons voedsel. Met onze foodfoto’s wilt Studio38°Celsius appelleren aan dat gevoel, en op die manier jouw wensen en afgestemd op jouw doelgroep vastleggen in een prachtig beeld.
Onze foodfotografen, foodstylisten en receptontwikkelaars maken tongstrelende beelden. Wij maken foodfotografie in onze studio’s of bij u op locatie. Op zoek naar een prachtige fotoreportage waar het water je van in de mond loopt, een inspirerend recept of een oogstrelende foodfoto voor Packaging? Vanuit hun uitgebreide culinaire expertise, maar altijd met een vertaalslag naar de trend van morgen, gaat ons foodteam graag met je aan de slag!
Bij Studio38°Celsius hebben wij geweldige mensen in onze keuken staan. Francis heeft een opleiding diëtist afgerond en ontwikkelt recepten voor u, berekent voedingswaarden en kookt fantastisch mooie gerechten. Martin is gespecialiseerd in Patisserie en geraffineerde culinaire creaties. Niet voor niets dat hij kind aan huis is bij het koningshuis.
Trends in beeld en koken. Met Meesterkok Michel Hanssen hebben we zelfstandig het Boek Spice Wise ontwikkeld, gefotografeerd en uitgegeven. Een kookboek waarin fotografie en voeding samensmelt, waarin je fotografie en recepten ziet van zelfgemaakte kruidenmixen die het gebruik van zout vervangen. Hiermee kun je verrassend heerlijke maaltijden koken en je tegelijkertijd laten inspireren door de prachtige beelden. Mocht u ideeën voor een kookboek hebben neem dan gerust contact op met Bart Nijs.
Ook op zoek naar een foodfoto die smaakt naar meer? Neemt contact met ons op!