Foodfotografie

Foodfotografie die smaakt naar meer!

Wij zijn niet zomaar expert in verleidelijke beelden. Jarenlange ervaring, passie voor voedsel, de interesse in trends én het bouwen van een daglichtstudio naast onze bestaande studio, speciaal voor u en onze koks. Dit maakt ons onderscheidend en nét dat graadje beter.

Gezond, eerlijk en natuurlijk is de beleving die we steeds meer zoeken in ons voedsel. Met onze foodfoto’s wilt Studio38°Celsius appelleren aan dat gevoel, en op die manier jouw wensen en afgestemd op jouw doelgroep vastleggen in een prachtig beeld.

Foodstyling in een prachtige fotoreportage

Onze foodfotografen, foodstylisten en receptontwikkelaars maken tongstrelende beelden. Wij maken foodfotografie in onze studio’s of bij u op locatie. Op zoek naar een prachtige fotoreportage waar het water je van in de mond loopt, een inspirerend recept of een oogstrelende foodfoto voor Packaging? Vanuit hun uitgebreide culinaire expertise, maar altijd met een vertaalslag naar de trend van morgen, gaat ons foodteam graag met je aan de slag!

Receptontwikkeling

Bij Studio38°Celsius hebben wij geweldige mensen in onze keuken staan. Francis heeft een opleiding diëtist afgerond en ontwikkelt recepten voor u, berekent voedingswaarden en kookt fantastisch mooie gerechten. Martin is gespecialiseerd in Patisserie en geraffineerde culinaire creaties. Niet voor niets dat hij kind aan huis is bij het koningshuis.

Spice Wise

Trends in beeld en koken. Met Meesterkok Michel Hanssen hebben we zelfstandig het Boek Spice Wise ontwikkeld, gefotografeerd en uitgegeven. Een kookboek waarin fotografie en voeding samensmelt, waarin je fotografie en recepten ziet van zelfgemaakte kruidenmixen die het gebruik van zout vervangen. Hiermee kun je verrassend heerlijke maaltijden koken en je tegelijkertijd laten inspireren door de prachtige beelden. Mocht u ideeën voor een kookboek hebben neem dan gerust contact op met Bart Nijs.

Ook op zoek naar een foodfoto die smaakt naar meer? Neemt contact met ons op!

Onze specialisten in Foodfotografie fotografie

Remco

 Remco is fotograaf en beeldbewerker en gespecialiseerd in Food en Architectuur. Hij kent met duizenden uren culinair fotograferen alle kneepjes van de Food-fotografie. Remco bereidt zelf culinaire maaltijden en voelt daardoor de opdrachten goed aan. Maar ook experimenteren met een lensbaby in onze groentetuin en de afwisseling in samenwerkingen met stylisten, foodstylisten en koks van klanten vindt hij heerlijk. Ook de architectuur- en industriefotografie hebben voor Remco geen geheimen meer. Lijnenspel, compositie en licht; de basis van de fotografische beginselen optimaal benutten om telkens het optimale resultaat te bereiken. "Deze twee specialismen maken mijn vak een prachtig vak", aldus Remco.
Bekijk ons hele team

Gerelateerde berichten

De volgende klanten zijn u al voor gegaan