Dierenfotografie

Dierenfotografie en dierenvideo’s zijn ons specialisme. Niet zomaar een, maar een waar wij echt trots op zijn. Een dier op zijn gemak stellen, het unieke karakter in beeld vangen, het spel tussen fotograaf/ cameraman, onze Animal Image Expert (AIE) en het dier, kennis van wet en regelgeving, kennis van de doelgroep; zomaar een aantal punten waarin Studio 38°Celsius al 15 jaar een autoriteit is.

Dierenfotografie en dierenvideo’s een bijzonder specialisme

Bij Studio 38° graden Celsius is dierenfotografie een apart specialisme. Het team bestaat uit fotografen c.q. beeldspecialisten Jeroen en Mark, filmmaker Pepeyn en Animal Image Expert (Anny) onze dierenspecialist en daarbij natuurlijk onze traffic-afdeling die alle dierenshoots ondersteunt. Mark en Jeroen zijn dierenfotografen in hart en nieren en beheersen deze kunst tot in de puntjes. Anny (AIE) is een fantastische projectmanager vanwege haar 25 jaar ervaring met shoots voor nationale en internationale bedrijven in de veterinaire en agrifood wereld. Zij weet hoe de zakelijke klanten, maar ook hoe consumenten, reclamebureau’s en dierenartsen verschillend naar het zelfde beeld van dieren kunnen kijken. Ze adviseert u, leidt de projecten en doet de art directie op de set. Hierdoor maakt studio 38° Celsius een beeldproduct wat niet alleen hartverwarmende en adembenemende foto’s en video’s oplevert maar vooral ook de doelgroep echt weet te raken en als zeer professioneel wordt ervaren. Minstens net zo belangrijk als onze ervaring en kennis is dat iedereen in het dierenteam van Studio 38° Celsius echt van dieren houdt. Wij zijn dierenvrienden van top tot teen. Wij voelen ons écht verantwoordelijk voor het dierenwelzijn tijdens de shoots. Door de ervaring en jarenlange studie kunnen we dieren op hun gemak stellen en u ook werkelijk die meerwaarde bieden waardoor vele klanten ons steeds weer weten te vinden.

Van Agrifood tot de farmaceutische wereld, onze dierenspecialisten weten er raad mee!

Kippen, koeien, varkens, geiten, leeuwen, katten honden en konijnen, we hebben ze allemaal voor de lens gehad! De passie, kennis en ervaring en dat ongebreidelde enthousiasme stelt ons team in staat om het allerbeste uit een shoot te halen. Wij maken beeld dat prikkelt, ontroert, respect uitstraalt of uw professionele missie ondersteund. Beeld dat net een graadje beter is, waar u en uw doelgroep door wordt geraakt en echt warm van wordt! Maar wat zijn woorden? Neem een kijkje in ons portfolio met hartverwarmende dierenfoto’s en dierenvideo’s en laat u overtuigen.

Ben jij op zoek naar een dierenfotograaf die adembenemende dierfoto’s of diervideo’s maakt? Neem contact op voor een afspraak.

Onze specialisten in Dierenfotografie fotografie

Mark

"Het zit in mijn karakter; ik ga graag met mensen en dieren om. ook tijdens mijn fotografie. Ik werk veel samen met Anny, zowel nationaal en internationaal. Mij maak je gelukkig met een set vol met varkens, koeien, honden en katten. Ik vind het fantastisch om met een club gedreven mensen mooie platen te maken." Het zal dan ook niet vreemd klinken dat zijn motto is: 'Met mensen meer waarde'. "Een foto wordt voor mij pas interessant als er letterlijk leven in de brouwerij komt."  
Bekijk ons hele team

Anny

Anny is onze Animal Image Expert (AIE). "Dieren zijn mijn passie. Door mijn jarenlange ervaring bij MSD Animal Health Europe en door aanvullende studies over het gedrag van de meest uiteenlopende dieren voel ik mij hier als een vis in het water." Zij is de brug tussen opdrachtgever, reclamebureau’s, het dier en de fotograaf. "Ik heb hier als AIE de verantwoording voor het complete team van de animal tak. Daarom heb ik een droombaan bij Studio 38°Celsius!" Studio 38°Celcius heeft een uniek specialisme in beeld en kennis van Dieren. "Hier ben ik dagelijks voor in de weer in onze studio en in het land, maar verzorg ook projecten in andere landen van Europa en Amerika. Aan het einde van zo een project ga ik weer lekker terug naar mijn gezin dat, buiten man en kinderen, natuurlijk ook bestaat uit honden, katten en konijnen."
Bekijk ons hele team

Jeroen

Jeroen is fotograaf en beeldbewerker en is gespecialiseerd in reportages. Zijn hart ligt dan ook buiten de studio. Geef hem een onderwerp met een boodschap en hij is in zijn element. Een fotografisch verslag maken van een willekeurige gebeurtenis grijpt hij met beide handen aan. Helemaal als hij de vrijheid krijgt er een eigen sfeer aan te mogen geven.
Bekijk ons hele team

Gerelateerde berichten

De volgende klanten zijn u al voor gegaan