Conceptfotografie

Wat is conceptfotografie?

Beeldconcepten gaan voorbij aan de grenzen van techniek en geven beelden een extra dimensie. Beeldconcepten in fotografie van Studio38°Celsius zijn iets anders dan autonome fotografie.
Studio38°Celsius werkt business to business en maakt hoofdzakelijk beeldconcepten op aanvraag. We bedenken, creëren en beïnvloeden het beeld zodanig dat het de kijker bewust of onbewust appelleert, aan dat wat we samen voor ogen hebben.
Ons doel is concepten te bedenken en uit te voeren waarbij wij de kijkers in een denk- en gevoelsrichting laten bewegen die jij wenst. Foto’s waar een idee achter zit, een idee dat kijkers aanzet tot actie of vereenzelviging met uw merk of dienst.
Wij zijn graag bedenker of sparringpartner op dit gebied. Hiervoor zetten wij bij Studio38°Celsius graag de blik op oneindig. Niet uit desinteresse, maar juist om te horizon van het haalbare te verkennen. Kom naar het landelijke Overasselt, onder de rook van Nijmegen, voor een inspirerende ontmoeting. Om nu alvast warm te worden kun je voorbeelden van onze conceptfotografie bekijken in ons portfolio.

Onze specialisten in Conceptfotografie fotografie

Thomas

"Ik houd van de oprechtheid van het beeld. De camera als hulpmiddel om communicatie tot stand te brengen." Thomas is nog relatief jong van jaren en op hoogte van alle moderne tools en trends, maar wel principieel waar het gaat om beeld. "Foto’s wil ik het liefst bij de opname zelf al zo dicht mogelijk als eindresultaat zien. Mijn ideale manier van werken is mee te denken aan het beeldconcept. Dat is vaak ook het moment waar nieuwe trends en beeldtechnieken om de hoek komen kijken. Dat motiveert en inspireert me."
Bekijk ons hele team

Gerelateerde berichten

De volgende klanten zijn u al voor gegaan