Architectuurfotografie

De architect en de fotograaf hebben gemeenschappelijke interesses. Zij ontmoeten elkaar op het kruispunt van lijnen en lichtval, en vanuit daar maken ze elk een eigen composities. Voor ons is architectuur niet slechts een gebouw maar een planologische uitdaging waar het bouwkundige kader deel uitmaakt van de samenleving en de inrichting van het landschap.

 

Meer dan gebouwen fotograferen

Architectuur is meer dan zomaar een gebouw ontwerpen. Dat maakt het niet meer dan logisch dat het fotograferen van architectuur ook meer is dan zomaar een gebouw fotograferen. De bedoeling van de architect moet duidelijk zijn in de fotografie. Onze professionele architectuurfotograaf zoekt het idee van de architect en het verhaal van het gebouw, en brengt dit esthetisch verantwoord in beeld. Naast de prachtige ‘normale’ fotografie hebben wij ook nog 360° graden fotografie. Hiermee wordt nog meer uit een architectuur foto gehaald.

Op zoek naar een professionele architectuur fotograaf om jouw gebouw te laten spreken? Neem contact met ons op!

Onze specialisten in Architectuurfotografie fotografie

Remco

 Remco is fotograaf en beeldbewerker en gespecialiseerd in Food en Architectuur. Hij kent met duizenden uren culinair fotograferen alle kneepjes van de Food-fotografie. Remco bereidt zelf culinaire maaltijden en voelt daardoor de opdrachten goed aan. Maar ook experimenteren met een lensbaby in onze groentetuin en de afwisseling in samenwerkingen met stylisten, foodstylisten en koks van klanten vindt hij heerlijk. Ook de architectuur- en industriefotografie hebben voor Remco geen geheimen meer. Lijnenspel, compositie en licht; de basis van de fotografische beginselen optimaal benutten om telkens het optimale resultaat te bereiken. "Deze twee specialismen maken mijn vak een prachtig vak", aldus Remco.
Bekijk ons hele team

Gerelateerde berichten

De volgende klanten zijn u al voor gegaan

  • Welling Bouw
  • Radboud UMC
  • Rabobank
  • Royal Haskoning
  • Studio Wens
  • Hoogwegt
  • SMT Bouw & Vastgoed