Foto’s laten maken?

Hoe maak je een foto die tot beweging aanzet? Studio 38°Celsius staat voor visuele communicatie waar je warm van wordt, visuele communicatie die raakt. Fotograferen doen we met passie. Onder andere met passie voor Food fotografie, dierenfotografie voor bedrijven , productfotografie en portretfotografie. Elke discipline met een eigen specialistische fotograaf. Zo zijn wij nét dat graadje beter!

Fotograaf gezocht?

We horen het wel vaker; ‘’ik zoek een goede fotograaf, maar waar vind ik die?’’. Bij Studio 38°Celsius vind je verschillende topfotografen. Ieder met een eigen specialisme. Zo is Jeroen bijzonder gecharmeerd van fotoreportages en zijn wij bijzonder gecharmeerd van zijn beelden. Anny houdt van dieren en álle dieren houden van Anny. Mark houdt van mensen en heeft als motto; met mensen meer waarde. Dit zie je zelfs terug in zijn portretfoto’s. Meer weten over onze topfotografen? Laat je inspireren door ons team en kom erachter wie waarin uitblinkt.

Soorten fotografie

Er zijn verschillende soorten fotografie en al die soorten vragen om een ander specialisme. Ook een beeld dat raakt? Een beeld waar je warm van wordt? Studio 38⁰Celsius maakt het! Voor alle soorten fotografie kunt u bij ons terecht:

Studio38°Celsius een beeld laten maken waar jouw doelgroep warm van wordt? Neem contact met ons op!