Food // Market Food Group

Heerlijk!

Klant: Market Food Group

Hiervan loopt het water ons in de mond. Bij bakkerij Le Perron kun je het meest smakelijke, ambachtelijke en biologisch brood kopen. En wat heerlijk om deze kleurrijke, smakelijke food beelden te mogen maken!

Foodfotografie

Foodfotografie is een echte specialiteit. Een specialiteit die Studio 38C als geen ander in huis heeft. De Market Food Group/Le Perron begrijpt dat je met smakelijke, aantrekkelijke beelden echt het verschil kunt maken. Voor deze heerlijke beelden heeft de foodfotograaf van Studio 38C nauw en zeer prettig en nauw samengewerkt met een stylist, foodstylist en uiteraard de klant. Het resultaat: tongstrelende en sfeervolle beelden waar je maag van gaat knorren.

Studio 38C: food specialist pur sang

Studio 38C is een gerenommeerde studio voor food fotografie. We hebben uitstekende gespecialiseerde food fotografen in huis en de faciliteiten, zoals een daglichtstudio en keuken. Onze klanten zijn divers: retailers, bakkerijen, restaurants enzovoorts. Naast sfeerbeelden, key visuals en campagnebeelden, kun je bij Studio 38C ook terecht voor packhots.