Rabobank Rijk van Nijmegen – Portretten

Klant: Rabobank Rijk van Nijmegen

Het maken van een mooi portret is vakwerk. Naast technische vakkennis is het belangrijk de mensen op hun gemak te stellen. Want alleen ontspannen mensen komen natuurlijk en goed op de foto. Wij hebben deze twee capaciteiten en zijn zeer ervaren in het maken van portretten. Voor de campagne ‘U ontmoet ons’ van de Rabobank Rijk van Nijmegen hebben we onlangs fraaie portretten gemaakt van medewerkers.

De Rabobank Rijk van Nijmegen wil als bank echt dichtbij zijn. Ook buiten haar kantoren. Regionale betrokkenheid zit diep in het DNA van de bank geworteld. Ze vindt het belangrijk om te weten wat er bij haar klanten en in hun omgeving speelt. Daarom maken de medewerkers van de bank ook deel uit van de leefwereld van de klanten. In de campagne “U ontmoet ons” laat de bank letterlijk de gezichten van de medewerkers zien. Studio 38°c kreeg de eer om de portretfotografie voor zijn rekening te nemen.

Studio 38°c heeft veel ervaring met portretfotografie en zorgt ervoor dat alle portretten met elkaar ‘in lijn’ zijn. De achtergrond, belichting, pose en afstand zijn bij elk portret gelijk, alleen de persoon verschilt. Bij het plaatsen van meerdere portretten bij elkaar geeft dit een rustig beeld en straal je professionaliteit uit. Ook als de portretten niet allemaal op dezelfde dag en/of op dezelfde locatie worden gemaakt. De groepsfoto die bij de campagne hoort is ook gemaakt door Studio 38°c.