GEZOCHT: Modellen/eigenaren met hun hond, kat of konijn

Voor een fotoshoot met huisdieren zijn we opzoek naar modellen/eigenaren die met hun huisdier op de foto willen. We zijn specifiek opzoek naar honden, katten en konijnen.

Ben je model en heb je vroeger een hond/kat/konijn gehad? Ook dan nodigen we graag uit om te reageren. Alle leeftijden zijn welkom, van tieners tot senioren (alleen hele jonge kinderen zijn voor deze shoot niet nodig). Je kunt jezelf opgeven maar je kunt je ook opgeven samen met je partner of je gezin.

De shoot zal in overleg eind oktober/begin november plaatsvinden. Je moet uitgaan van een hele dag. Uiteraard staat er een leuke vergoeding tegenover plus kilometervergoeding.

Verschillende locaties zijn mogelijk, denk aan een park, tuin, bij de dierenarts of wellicht bij jou thuis of in een ander huis.

Lijkt het je leuk om hieraan mee te werken, stuur dan een e-mail naar: lisette@studio38c.nl met in de onderwerp-regel ‘Fotoshoot huisdieren’. Graag foto’s meesturen van jezelf en eventueel je partner en/of gezin en natuurlijk je dier(en).  Vermeld in je e-mail meteen even je mobiele nummer waarop je te bereiken bent.

Voor meer informatie kun je mailen of bellen naar Lisette 06-2296 3380 of Anny 06-8369 7899.