Hyperlapse

Wat is een Hyperlapse?

De schoonheid van een Timelapse in combinatie met cinematografische kunsten, heet een Hyperlapse. Voeg camerabewegingen toe om je Timelapse composities dynamischer en spannender te maken. Een Hyperlapse kan voor verschillende toepassingen gebruikt worden en geeft een extra narratieve dimensie aan je video’s. Met prachtige cameravoering kunnen we de reis door tijd en ruimte nog indrukwekkender en betekenisvoller maken.

Een Hyperlapse maken

Het maken van een Hyperlapse vergt veel precisie, ambacht en geduld. Wist je dat we voor een film van 10 seconden grofweg 240 foto’s nodig hebben? Dit doen wij met veel plezier, want de resultaten zijn prachtig. Een Hyperlaps is Timelapse maar in een nog dynamischere vorm. De fotocamera staat niet stil maar is constant in beweging. Gedurende een langere periode worden foto’s gemaakt terwijl de camera ook om of naar het onderwerp toe beweegt. Processen en handelingen die worden afgespeeld in een uiteindelijke film zijn daardoor in een fractie van de tijd te bekijken. Ook kan je in een paar seconde om een gebouw heen gekeken hebben. Een Hyperlapse is een ware beleving.

Bij een Hyperlapse zijn vele toepassingen te bedenken. Architectuur, bedrijfs- en product presentaties en creatieve portretten voor een website zijn enkele voorbeelden. Neem contact op voor een inspirerend gesprek.

Onze specialisten in Hyperlapse animatie

Pepeyn

20 jaar geleden al maakte hij de switch... Na een carrière als fotograaf, waaronder 10 jaar bij Bart Nijs Fotografie, verlegde Pepeyn zijn werkterrein naar film- en videoproductie. Naast zijn werk als creative director neemt Pepeyn nog geregeld zelf de filmcamera’s ter hand. Zijn betrokkenheid van concept tot eindmontage staat garant voor fraaie en doordachte producties.  
Bekijk ons hele team

Thomas

"Ik houd van de oprechtheid van het beeld. De camera als hulpmiddel om communicatie tot stand te brengen." Thomas is nog relatief jong van jaren en op hoogte van alle moderne tools en trends, maar wel principieel waar het gaat om beeld. "Foto’s wil ik het liefst bij de opname zelf al zo dicht mogelijk als eindresultaat zien. Mijn ideale manier van werken is mee te denken aan het beeldconcept. Dat is vaak ook het moment waar nieuwe trends en beeldtechnieken om de hoek komen kijken. Dat motiveert en inspireert me."
Bekijk ons hele team

Gerelateerde berichten

De volgende klanten zijn u al voor gegaan