Cinemagraph

Geen film, geen foto, maar een innovatieve combinatie van het beste uit twee werelden in een nieuw visueel concept. Het beeld komt tot leven en zal gegarandeerd de aandacht vasthouden. Cinemagraph ondersteunt redactionele artikelen of nodigt websitebezoekers uit langer te kijken. Bij presentaties, bijvoorbeeld op een beurs, blijven klanten geïnteresseerd staan en gaan weg met uw beeld in hun hoofd.

Animated Photography ofwel; een cinemagraph

Animated photography of geanimeerde fotografie is een perfecte beschrijving van wat een cinemagraph precies is. In cinemagraphs wordt namelijk gebruik gemaakt van een foto met een kleine vorm van herhalende beweging of animatie erin. Zo is het beeld tegelijkertijd een foto, maar ook een soort film. De foto wordt door het gebruik van het bewegende element veel dynamischer. Door die verrassing valt het beeld op en wordt er langer naar gekeken en de interesse voor uw booodschap bewuster beleefd.

Ook opvallen met animated photography? Wij maken het graag voor u! Neem contact met ons op voor meer informatie.

Onze specialisten in Cinemagraph animatie

Remco

 Remco is fotograaf en beeldbewerker en gespecialiseerd in Food en Architectuur. Hij kent met duizenden uren culinair fotograferen alle kneepjes van de Food-fotografie. Remco bereidt zelf culinaire maaltijden en voelt daardoor de opdrachten goed aan. Maar ook experimenteren met een lensbaby in onze groentetuin en de afwisseling in samenwerkingen met stylisten, foodstylisten en koks van klanten vindt hij heerlijk. Ook de architectuur- en industriefotografie hebben voor Remco geen geheimen meer. Lijnenspel, compositie en licht; de basis van de fotografische beginselen optimaal benutten om telkens het optimale resultaat te bereiken. "Deze twee specialismen maken mijn vak een prachtig vak", aldus Remco.
Bekijk ons hele team

Thomas

"Ik houd van de oprechtheid van het beeld. De camera als hulpmiddel om communicatie tot stand te brengen." Thomas is nog relatief jong van jaren en op hoogte van alle moderne tools en trends, maar wel principieel waar het gaat om beeld. "Foto’s wil ik het liefst bij de opname zelf al zo dicht mogelijk als eindresultaat zien. Mijn ideale manier van werken is mee te denken aan het beeldconcept. Dat is vaak ook het moment waar nieuwe trends en beeldtechnieken om de hoek komen kijken. Dat motiveert en inspireert me."
Bekijk ons hele team

Gerelateerde berichten

De volgende klanten zijn u al voor gegaan

  • Royal Haskoning