Animatie algemeen

 

We maken bruisende animaties die voor verschillende doeleindes ingezet kunnen worden. Van Explainer Video’s tot Explanimation en van rotoscoping tot creatieve en speelse motion graphics om je boodschap een speelse dimensie te geven. Er zijn verschillende methodes om animaties te maken en te combineren met beeld. We denken graag mee over welke techniek, concept of stijl past bij jouw boodschap of verhaal.

Neem contact met ons op voor informatie over jouw mogelijkheden voor een bruisende animatie!

Zie hieronder een aantal voorbeelden:

Hypor Libra* 3D zeug

Imagro – Friesland Campina

 

 

Onze specialisten in Animatie algemeen animatie

Remco

 Remco is fotograaf en beeldbewerker en gespecialiseerd in Food en Architectuur. Hij kent met duizenden uren culinair fotograferen alle kneepjes van de Food-fotografie. Remco bereidt zelf culinaire maaltijden en voelt daardoor de opdrachten goed aan. Maar ook experimenteren met een lensbaby in onze groentetuin en de afwisseling in samenwerkingen met stylisten, foodstylisten en koks van klanten vindt hij heerlijk. Ook de architectuur- en industriefotografie hebben voor Remco geen geheimen meer. Lijnenspel, compositie en licht; de basis van de fotografische beginselen optimaal benutten om telkens het optimale resultaat te bereiken. "Deze twee specialismen maken mijn vak een prachtig vak", aldus Remco.
Bekijk ons hele team

Thomas

"Ik houd van de oprechtheid van het beeld. De camera als hulpmiddel om communicatie tot stand te brengen." Thomas is nog relatief jong van jaren en op hoogte van alle moderne tools en trends, maar wel principieel waar het gaat om beeld. "Foto’s wil ik het liefst bij de opname zelf al zo dicht mogelijk als eindresultaat zien. Mijn ideale manier van werken is mee te denken aan het beeldconcept. Dat is vaak ook het moment waar nieuwe trends en beeldtechnieken om de hoek komen kijken. Dat motiveert en inspireert me."
Bekijk ons hele team

Gerelateerde berichten

De volgende klanten zijn u al voor gegaan

  • Imagro