Stop Motion

Wat is een Stop Motion?

Een verhaal vertellen of kookinstructies geven op een ludieke manier? Laat een Stop Motion maken. Stop Motions zijn originele frame-per-frame animaties waarbij we door middel van een reeks foto’s onderwerpen of mensen kunnen laten bewegen. Wat een Stop Motion zo leuk maakt is dat we net als bij een timelapse of hyperlapse op een creatieve manier tijd kunnen manipuleren.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Onze specialisten in Stop Motion animatie

jawad

Jawad

"Filmmaker en Beeldbewerker, daar ben ik voor aangenomen. Door mijn multimedia opleiding maak ik stiekem ook graag beeldconcepten en geef ik beeldconcepten van anderen vorm ten behoeve van presentaties bij klanten. Ik word ook enthousiast van het maken van stop motion animaties. " Deze website voorzag hij van nieuwe Studio38°C beelden en de technieken waardoor de beelden goed responsive worden weergegeven. Ook filmt en schrijft hij graag. "Als vrij werk heb ik mijn film voor Go Short alweer opgestuurd." Momenteel werkt hij ook mee aan diverse autonome filmprojecten.
Bekijk ons hele team
THOMACCIO!

Thomas

"Ik houd van de oprechtheid van het beeld. De camera als hulpmiddel om communicatie tot stand te brengen." Thomas is nog relatief jong van jaren en op hoogte van alle moderne tools en trends, maar wel principieel waar het gaat om beeld. "Foto’s wil ik het liefst bij de opname zelf al zo dicht mogelijk als eindresultaat zien. Mijn ideale manier van werken is mee te denken aan het beeldconcept. Dat is vaak ook het moment waar nieuwe trends en beeldtechnieken om de hoek komen kijken. Dat motiveert en inspireert me."
Bekijk ons hele team

Gerelateerde berichten

De volgende klanten zijn u al voor gegaan