Cinemagraph

Geen film, geen foto, maar een innovatieve combinatie van het beste uit twee werelden in een nieuw visueel concept. Het beeld komt tot leven en zal gegarandeerd de aandacht vasthouden. Cinemagraph ondersteunt redactionele artikelen of nodigt websitebezoekers uit langer te kijken. Bij presentaties, bijvoorbeeld op een beurs, blijven klanten geïnteresseerd staan en gaan weg met uw beeld in hun hoofd.

Animated Photography ofwel; een cinemagraph

Animated photography of geanimeerde fotografie is een perfecte beschrijving van wat een cinemagraph precies is. In cinemagraphs wordt namelijk gebruik gemaakt van een foto met een kleine vorm van herhalende beweging of animatie erin. Zo is het beeld tegelijkertijd een foto, maar ook een soort film. De foto wordt door het gebruik van het bewegende element veel dynamischer. Door die verrassing valt het beeld op en wordt er langer naar gekeken en de interesse voor uw booodschap bewuster beleefd.

Ook opvallen met animated photography? Wij maken het graag voor u! Neem contact met ons op voor meer informatie.

Onze specialisten in Cinemagraph animatie

bart

Bart

Bart is oprichter van Studio 38°Celsius. Hij geeft leiding aan het bedrijf waarin iedereen optimaal kan functioneren en zich kan ontwikkelen. Werken met de nieuwste apparatuur en programma's, motiveren van medewerkers; allemaal heel dynamisch en leuk. Echter... "De fotografische genen staan altijd te duwen. Mijn week is pas goed als ik een mooi fotografisch concept heb vastgelegd, liefst met daarin de menselijke factor", aldus Bart.
Bekijk ons hele team
THOMACCIO!

Thomas

"Ik houd van de oprechtheid van het beeld. De camera als hulpmiddel om communicatie tot stand te brengen." Thomas is nog relatief jong van jaren en op hoogte van alle moderne tools en trends, maar wel principieel waar het gaat om beeld. "Foto’s wil ik het liefst bij de opname zelf al zo dicht mogelijk als eindresultaat zien. Mijn ideale manier van werken is mee te denken aan het beeldconcept. Dat is vaak ook het moment waar nieuwe trends en beeldtechnieken om de hoek komen kijken. Dat motiveert en inspireert me."
Bekijk ons hele team

Gerelateerde berichten

De volgende klanten zijn u al voor gegaan

  • Royal Haskoning